RKSV Margriet

RKSV Margriet is een Nederlandse amateurvoetbalclub uit Oss. De club is opgericht op 10 mei 1946. Het eerste elftal speelt in de Derde klasse zondag (2018/19). RKSV Margriet speelt op Sportpark Amstelhoef waar het de beschikking heeft over 4 wedstrijdvelden. Bij Margriet spelen 10 herenelftallen, 1 dameselftal en 46 jeugdteams. De club is een van de grootste verenigingen van Oss en telt ongeveer 1100 leden.

Lees meer

NIEUWS

3D: Olympia'18 ziet kampioenschap gloren, Nooit Gedacht fopt Avanti'31 in eigen huis

pic

Op Olympia'18 staat geen maat. Wie in Boxmeer nog niet aan een kampioenschap durft te denken moet echt naar de psychiater. Vanmiddag werd het in een rechtstreekse confrontatie met de nummer twee Schijndel een 1-3 overwinning. Volkel won nipt bij Handel waar Boekel Sport over Ulysses denderde met een zevenklapper.

Volledig artikel

3D: Olympia'18 blijft winnen, Handel klopt Margriet in eigen huis

pic

In april kunnen, als Olympia'18 doorgaat met winnen, de champagneflessen ontkurkt worden. Vanmiddag werd het 1-0 thuis tegen Schijndel waar opnieuw een driepunter werd genoteerd. Handel won stiekem bij Margriet en Volkel denderde over het gehavende Vitesse'08. Trainer Arno Methorst was niet tevreden met het puntje bij Excellent in Oploo. "We lieten echt grote mogelijkheden liggen, dat moet niet kunnen."

Volledig artikel

BEKENDE MARGRIETERS

SERVICES

VriendelijkheidJe kunt altijd terecht bij onze club

image

Onze kantine heeft altijd een gezellige sfeer

Help de kantine

SportiviteitOnze club vind sportiviteit heel belangrijk

image

We proberen dit te handhaven door afspraken met de andere clubs te maken.

Meer informatie

VoetbalOnze club is 1 grote familie

image

Wij proberen ervoor te zorgen dat iedereen zich thuis voelt.

Meer informatie